Međunarodna Konferencija o Zdravstvenom i Wellness Turizmu 2009. održana je 29. novembra 2009. godine, po konceptu koji je podržalo Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Srbije uz učešće eminentnih predavača i eksperata iz Mađarske, Slovenije i Srbije.

Cilj konferencije

Promovisanje razvoja zdravstvenog i wellness turizma u Srbiji u skladu sa najnovijim globalnim trendovima i najboljim praksama lidera u zdravstvenom i wellness turizmu u regionu.

Predavači

Vodeći eksperti iz Mađarske, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

Ciljne grupe

Profesionalci u turističkoj industriji (vlasnici hotela, vlasnici wellness i spa centara, wellness i spa menadžeri, menadžeri u banjama, proizvođači i distributeri wellness i spa opreme, arhitekte, investitori, agencije i studenti)

Konferencija je forum profesionalaca i eksperata.imaćete priliku ne samo da čujete vodeće međunarodne i domaće eksperte, već i da stupite u kontakt sa njima, kao i da razmenite iskustva i uspostavite kontakte sa kolegama i poslovnim partnerima.

Međunarodna Konferencija o Zdravstvenom i Wellness Turizmu 2009. održana je, po konceptu koji je podržalo Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja Srbije uz učešće eminentnih predavača i eksperata iz Mađarske, Slovenije i Srbije.

Kompletan spisak predavača pogledajte OVDE.
Galeriju sa više fotografija pogledajte OVDE.
Dobitnike priznanja "Wellness Award" i "Turistička plava zvezda" pogledajte OVDE.

CEI Prolom voda VOX TRADE d.o.o. Министарство трговине, туризма и телекомуникација